Sunday, February 6, 2011

Excited ! =.=

Salam Korang.

Actually, I excited nih. Bukan baru sekarang I excited. Dah lama dah. Once diorang inform nak buat gathering hari tu. Dapat tahu je nak pergi gathering, I cepat-cepat pergi ambil leave form. Then I cepat-cepat apply cuti selama dua hari. 12 FEB and 13 FEB. So, Kiranya Saturday and Sunday lah. Sebab confirm kalau I tak apply, they all arrange kan shift tah apa-apa untuk I. 

Mana tak nya, kan gathering tu dijangka bermula pada jam 12 tengah hari. Kalau I kerja moring shift, I balik pukul 3 petang. Then kalau I kerja afternoon shift pulak, I rushing pulak nak masuk kerja pukul 3 petang tu. So, the best way is, cuti lah! Public holiday I banyak kot tak apply-apply lagi. Tu belum kira annual leave I yang tahun lepas punya. Berlambak. Tah bila lah I nak clear kan leave-leave yang berlambak tu.

Actually susah tau kerja hotel line ni. Mencabar fizikal dan minda. Mata I dah ketara dah eye bag nya. Bak kata guest I malam tadi, "Hey dear, look ur eyes! Its like panda eyes!" I senyum je. Dalam hati I, sumpah seranah guest tu. Dah la pagi-pagi buta tak reti nak tido. Menyusahkan I aje nak melayan dia berborak. Adioyh! Penat ohh kerja night shift ni. At day time, korang confirm tak boleh tido. Bising kot. Bila malam dah kena kerja. uuhh. penat. penat. Korang boleh tolong I carik kerja lain???

Semalam I tengok duty roster next week. Wah! ada lagi 5 hari I kena tempuh untuk kerja malam. Then, hari Jumaat I offday. Sabtu and Ahad pulak I cuti. Best! I sangat berpuas hati dengan jadual itu. Sila jangan jeles ye kawan-kawan ku yang apply cuti gak sama ngan I tapi kena reject dengan boss sebab I dah apply dulu! wakakakaaka~~!!!

Gath kali ni, Encik Bobo tiada. Harap maklum. Siapa nak tolong amek gambar nih! :(

So, untuk blogger yang akan join gathering Sabtu depan, see you korang! Tak sabar nak jumpa korang. Jangan segan-segan. BLM yang comel tak makan orang. Especially lelaki gatal ini. Beliau hanya menggatal pada luaran sahaja. Dalam hati ada taman woo!

oke then. see you korang! tata! =.=

5 comments:

✿ CikCimi said...

lelaki gatal tuh hormon gatal dy memang melampau. hahaha.

bukudiarysofea said...

kita jumpa di sana! sana! sanaaa!

Ana Farhana said...

kita memang comel....wawawa....
umah i x da taman...nak amik taman lelaki gatal lah....hehehe

Nurul chumel said...

rindu korang sangat! best nye kali ni macam lagi gempaqz la..nnt kita posing byk2 ea~!! haha!!

Nasuha Salleh said...

gathering ape tu?
xtaw pape..hehe
Follow ur blog^_^
My Recent Post: Contest Senyum Tak Nampak Gigi