Thursday, July 21, 2011

✿✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011] ✿✿

**update**

Hye! Yuhuuu! Ada GA dari Zetty Selamat la! Yok Join!!

--- copy paste bulat bulat ketat ketat ---


Hye korang. ZS telah decide bersama teddy bear teddy bear di kamar untuk membuat GIVEAWAY ZETTY SELAMAT! Wuuhuuu! Sangat la teruja hendaknya! (ouh sangatla gedix!)

Syarat - syaratnye senang macam makan KFC. Cume perlu buat perkara di bawah neh :-

Nombor 1 -
Kena buat satu entry ringkas, padat, hebat, kacak, anggun bagai. Tak payah la nak berjela-jela macam kain langsuir. Korang nak copy - paste entry neh pom takpe. Ape ade hal. Tapi tajuk dia adalah :-
✿ GIVEAWAY ZETTY SELAMAT [2011] 

Nombor 2 -
Letakkan banner ni kat entry korang & sidebar korang.


Nombor 3 -
Nak tag atau tidak, terpulang pada korang, ZS takesa langsung okeh!

Tarikh tutup ?
Ouh mebi 2minggu dari sekarang, kalau rajen 3 minggu dari sekarang, kalau malas, sebulan dari sekarang!

Hadiahnya ? 
1x keychain Cupcake
1x HP Strap Love
1x Big Love Felt (half a4) - max 5huruf

Amacam? Besh tak? Nama pom GA, haruslah sorang je yang terpilih, TETAPI, kalau mood
 ZS baek pada waktu tu & korang pandai bodek, ZS mungkin akan tambah hadiah lagik. Hikhik. Ape hadiahnye? Eh eh, ntah?
Lalalalaaa~
** jangan lupe tinggalkan komen bile da join supaya senang ZS nak skodeng! **

so, ape lagik? meh le joinnnnn!!!!

3 comments:

Ayu Firzara said...

Assalam...hye dear...jom singgah my butik...exclusive apparels and hijabs with affordable price...

http://www.firzaraexclusive.com

Thanx... =)

aimaniman said...

tq singgah lawat aimaniman.. ni kira kunjung balas tengok monster kecil yg cute lae...

NURUL AINI NORAZMAN said...

jeng jeng jeng,.good luck =)))