Monday, January 17, 2011

Gathering Blogger Melaka..!!!

Hi Bloggies.. :)

kali ni Encik HS dan Cik Intanurulfateha menganjurkan gathering untuk blogger2 yang berlegar-legar di sekitar Melaka.. tolong sebarkan berita ni kepada kawan2.. ini gathering ke-2 yang kami buat selepas gathering pertama pada tahun 2010..
.
.
12 Feb 2011 (Saturday)
12.30 PM
Restoran KFC, AEON Jusco Bandaraya Melaka
.
.
so sesape yang study or tinggal kat Melaka dijemput hadir.. yang kebetulan berjalan2 kat melaka pun boleh join.. takde hal la.. tak payah malu2.. kite bersantai dengan rakan blogger in real world pulak..
i swear! it's fun!

ini gambar gathering tahun lepas (2010):

sweet kan?

ok.. SMS kehadiran korang ke;
0127186471 - intanurulfateha

serius aku nak sangat2 jumpe korang.. :)
oh ya.. ramai yg request nak tgk cmner aku lukis gune paint.. aku akan demo kat sane nanti.. see ya! 

1 comment:

Nurul chumel said...

Hope I dapat datang! kali ni nak bawak lappy.baru la real blogger!! wakakaa!!