Tuesday, September 28, 2010

Ouh, Hye!

Assalamualikum wbt, Salam Sejahtera, Salam 1 Malaysia.

Mulanya,
Ohoiii!!!!
Ouh hai semua!
Nama saya Zetty, tapi lagi kacak bila di panggil Xett.
Umo saya doploh empat taon dan rasenye bukan saya yang paling TUA di sini.
Saya akan jarang update disini sebab blog saya neh pon terkontang kanting dek kerana kesibukan saya bekerja & blaja.
Hahahaa!

Seterusnya,
Saya bukanla single, tapi maseh menganggap diri ini single walaupon i'm not single, but i'm available.
Saya sedang mencari PAPA GULA.
Sape nak tawarkan diri, sila isik form kat blog saya.

Tapi pastikan anda anda anda & kamu kamu kamu bole menampung anak - anak saya yang iniini, iniiniiniiniini, ini dan ini.
Diorang neh mata duetan, sila PERCAYA.

Akhirnya,
Ouh, nampaknya saya sudah tersasar.
Saya mahu tido dulu.
Selamat malam & ouh, hye! selamat berkenalan!


sila la carik sendirik mana saya. malas nak gitau. hahaha!!

Best regards;

 Xett Hereen 

14 comments:

intanurulfateha said...

hye si kacak
muah!
rindu anda~ :-*

bukudiarysofea said...

yeahhhhhh !!!

✿ CikCimi said...

akhirnyer~
baru nk tny bile si kacak mahu update blog BLM.
:P

Heidi Shafiq said...

alamak! taik idung terjatuh dalam keyboard.. cmner ni?

Nurul chumel said...

huhu..bgusla u alls..rajin update..huwaaa..i je takleh update..huhuhu!!!~

asfz lily said...

sis xett, asfz ase asfz terserempak ngn sis aritu tapi xsempat tegur..
xigt kat mana..heheh :)

♥ Xett Hereen ♥ said...

intan ::

rindu anda juga si cumel (cumel ke? x la)

♥ Xett Hereen ♥ said...

sara ::


yoooOOOoooOO!!!~

♥ Xett Hereen ♥ said...

cik cimi ::

si kacak neh bz sket.
sori ye anak22222~

♥ Xett Hereen ♥ said...

heidi ::

haish~ gilak ini olang~

♥ Xett Hereen ♥ said...

nurul ::


xpe slow slow~
hahah!!~

♥ Xett Hereen ♥ said...

aafz ::

cettt!!
sudala!
kicik hati!!~

adekah saya berjalan dengan kadar yg laju?
saya sorang?

sbb saya xperasan lak anda.
sori yep.
haishh~~
huuu~


:P

knp asfz xbaleng je dengan slipe tyme tuh?
huhuhu~

♥ Xett Hereen ♥ said...

eh sori, termacam blog sendiri. erk?

asfz lily said...

tu la..terasa juga nak baling seliparku yang mahal tapi mengenangkan ianya mahal..xjd..
hahaha~