Monday, December 6, 2010

cuti weh !


korang budakbudak BLM buat hape hah time cuti camnih??

oke kalau si sara aku tawu dy keje dekat 'tujuh sebelas' sambil naek beskal pink pinky bawak bawak kat jalan pokok buah mangga tuh ouch.

si ABANG heidi lak duk membesar kan 'perot' badan kat umah kan kan tuh la makan jep sampai kene serang dengan makanan kat perot tuh habes la kene bedah perot ko tuh haha.

si KAKAK intan tuh aku bace blog tengok status fb and tweetettt semua jiwang berkarat karat ooo takooot aku ooo fall in love dengan si 'Heartless' eh silap 'H' bukan nama sebenar dang~

si nurul kalau tak silap ri tuh dy balek kampung halaman taman kan kan tapi tataw plak kalau da masok 'hostel' balek eh bukan bukan masok keje jage kaunter kat hotel oke eh cop kaunter ke nurul.

si KAKAK xett nih pegy jadik pengapit kat kl eh ke da pulang ke pangkal jalan melake tuh aku tak pasti pula eh kite gerak kl tarikh same kowt apsal tak roger agaga~

si ween yang gojes nih aku tawu dy wat pe kat uma tapi aku pakai agak je beb pasal dy mesty tengah reka jahit jahit baju baju skirt yang cantek cun lagi menawan betol tak haha ween buat tuk cimi satu boleh tak boleh la boleh la.

si ana oo ana jap aku ketok pintu uma dy nak tanya dy watpe tapi tade orang jawab la ish ish ke ana tengah khusyuk jahit baju eh tak jahit manik kat baju baju ihihi ana nak 'nombor tepon' adek lelaki boleh nak kenal kenalan erat kan silatulrahim wawawa larikkk~

si asfz pule aku kurang kepastian pasal aku rase dy buzy dengan 'gerobok corner' buat promosi habes habesan iaitu sales macam sogo tuh er asfz ooo asfz kite nak booking shawl tapi mahu amek naek sem nanty bole haha sesuke haty ko je cimi.

si nelly fertado nih lagi la tak nampak bayang bayang hidong nye eh ke aku je yang tak nampak beliau fening fening tapi mesty nelly tengah 'bersukak riak' kan kan lalala *update nelly kite nak tiket wayang free taw keje tgv manakah.

yang aku nih plak ape keje nye buat mesty korang tataw sebab law tataw kang mesty korang gelak jahat har har har opssiii gelak sopan siket cimi ye hihihi oke oke ape pon korang buat jangan sedeh sedeh oke hepi hepi selalu jep babai.
** wahh semua ayat aku taep satu napas jep sebab tuh tade titik dengan koma haha.

13 comments:

Heidi Shafiq said...

ahh.. sakit perut..!!!

asfz lily said...

har.har.har.
boley2..xde hal..
paid double ok? deal..hekhek

✿ CikCimi said...

heidi : nak jururawat peribadi x?

asfz : alaaaa~ :"|

intanurulfateha said...

makin pening kpale bce entry cimi >.<

asfz lily said...

hahaha..
bole2..xde hal..
bgtaw shawl mana yang nak ^^,

me, nelly said...

saya kini berkerja mencari nafkah dan sesuap nasik utk anak2 kat umah.

saya kerja di TGV cinemas ye kakakkakak sekalian. :P

mari lah sini tgk wyg. huhu

Heidi Shafiq said...

yes.. nelly boleh tlg seludup tiket wyg free kan?

Nurul chumel said...

woop! kaunter!
yup! kaunter!
saya sudah berpindah rumah!
sila dtg rumah saya ye kawan2..
hak3!!~ :)

✿ CikCimi said...

intan~ erk. alamak. =.="

asfz~ yeah! i lup u lah.

nelly~ tgv mana kah?? :DD

heidi~ eh org saket kene duk umah la.

nurul~ yeah3. masak banyak3 nty ktrg pegy seru okeh.

Rifki Fauzi said...

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi
(weowe.blogspot.com)

Ana Farhana said...

wawawa...
ketawa dah nak terburai dah isi perut...
Cimi...nak kena bab ekk...

... said...

as salam..
ni entri2 personal ke?
adoi..macam6 ragam :D

bukudiarysofea said...

ohoiiiii~ beskal pinky jgn men men eh. haha

anon : yep3. entri kami budak rasakse. xD