Thursday, December 16, 2010

Kau Tak Penah Tengok Orang Hensem Ke?

cuti ni aku bosan gile.. ketagih internet pun ade jugak.. tapi tu je la rutin aku hari2.. ternganga+internet.. lame2 boleh jadi bengap obor-obor.. haha..

aku tak penah pun bercita2 nak jadi blogger.. dulu aku pandang sebelah mate je then kadang2 rase nak delete blog aku pun ade jugak.. tapi bile dah lama2 baru aku nampak chemistry aku dengan blog.. baru aku faham macam mane nak berdiri bile orang sekeliling bace ape yang kite tulis.. walaupun aku tulis bende2 bangang setiap hari tapi itulah realiti kebangangan yang aku nak kongsi dengan korang..

"awak ni lucu lah.."

tak dinafikan ramai orang yang anti blogger.. banyak aku jumpe kat fb.. dorang kate blogger takde life la.. ape la.. macam2lah.. mereka takkan faham selagi mereka itu bukan blogger.. bagi aku kalau blogger takde life camner dorang boleh cerita macam2 pasal life dorang kat dalam blog? boleh anda terangkan? jangan blame orang yang buat sesuatu bende yang ko tak buat.. selagi ia tak salah support je..

eh apesal aku lari tajuk? aku nak citer pasal orang hensem.. adehh.. malas la nak taip lagi.. jari aku dah penat.. terima kasih kerna sudi bace..


Beautiful Little Monster adalah group blogger yang bagus2 dari segi interaksi dan give support.. jangan malu untuk kenal kami.. :)



TAMMAT


16 comments:

asfz lily said...

semangat aku nak kenal orang hensem..
hampeh!!

intanurulfateha said...

org hensem tu u ke?
ok, salah masuk belog.

bai

Nurul chumel said...

ohh.
I nak tau jugak sapa yg hensem tu.
baru bercita-cita nak berkenalan.
huh.
tp hampagas lak yg I jumpa!
cis.

Aizuddin Hanis said...

keep hardworking blogger

::cikjuju::◕‿◕ said...

hahahah..adeh..mane owg hensem..??

✿ CikCimi said...

eh semua orang tengah mencari org hensem.
=.="

lassiegewdix said...

sape hensem ?

ZACK ENTRY said...

salam perkenalan dan keep blogging k..=)

Pistachio said...

agaklah... kadang2 rasa nk private & delete blog pn ada.. walau bru brp bulan je jadi blogger..

huahuahua!

Ana Farhana said...

sabar jela...

Myra Arshad (: said...

hahaha. hensem. nak sain nak sain :P

Biela Sapine said...

hensome nyerrrrrr.. hehe

... said...

as salam..
orang hensem?

0_o?

blog, best, platform sesuai untuk berperang

:D

Nia Dhani Nasir said...

comelnye org hensem tu...

tenangsudey said...

blog dapat release tensen.. dapat tenangkan diri.. dapat kongsi apa kite rase.. xkan nak post status fb banyak2 kan.. jadi kite berbelog la kan




Mari singgah ke Official BLog for Tenangsudey.

bukudiarysofea said...

yeah