Friday, November 5, 2010

apabila monster cumel ini bosan....(part 3)

Salam Monstah-Monstah

spe dia??
jom berkenalan..

Erk..
nak berkenalan pergi lah kat sini
a lot information tentang MoNTAH ni ada kat sana..
walaupon dye ni comel tapi dia dah berpunya..
so, korang jangan gatal2 nak minta no acc dia okey!! 
(^___^)

Selamat berkenalan semua (^_^)

notakakimonstah :: hope suka..im not dat ketip.. -.-

dia ni ketip..design dye comel2 tapi tetap soh monster chumel ni designkan..

12 comments:

Ana Farhana said...

cantik...simple...but nice

asfz lily said...

tQ kak ana (^_^)

intanurulfateha said...

nice try~~ :)

asfz lily said...

tQ :)

Heidi Shafiq said...

rajin giler asfz ni..

Nurul chumel said...

wow!
bagusnya asfz ni.. :)
cun!

asfz lily said...

heidi :: mn dew..tension kot..tu y release tension ni..

asfz lily said...

nurul :: huhu..
tQ,,seb baek akak suka..simple giler pic ni..

Heidi Shafiq said...

asfz.. kalau dh bosan sgt meh la dtg umah aku.. tlg basuhkan baju.. mop lantai.. sapu2.. basuh kete.. masak2.. boleh dapat pahala.. nak x?

asfz lily said...

errkk..
tu leh wat aku migrain tahap kritikal dah tu!!grrr!!
hahahah~

einaz shah rizal thomas said...

yo !
eh haiy owner belog..
jalan-jalan lagi.. (:

love: einaz (:

asfz lily said...

jalan2 la slalu einaz :D