Tuesday, November 16, 2010

korang, balik raya x? selamat hari raya!


korang korang korang. sapa yg stay dekat melaka esok? sedih pulak baca post heidi tentang rendang + ketupat. my mom tengah rebus ketupat dekat dapo tu. eh jum makan ketupat lepas solat raya nak? ;)

korang nak tau x. sebela ruma i ni ruma kosong. dulu bebudak skola slalu ponteng n melepak ruma sbela. main daun terup la. smocking la. parents i pena jumpa kondom + tin gam lg. isk isk. lps kena sound dengan my dad, diorang da jarang lepak sbela. then my parent ada report dekat polis, kadang2 polis datang ronda area sini. so diorang takut la sikit.

sebab kancil i x muat nak parking ruma sendiri, i selalu tumpang parking ruma sebela. then pena one day tu, bebudak ni xda keje, diorang gi hias keta i dgn daun2 kering, selit bawah wiper. eh xda keje betul tau. lepas tu diorang gi sumbat plastik teh ais dalam ezos keta i. nasib baik my dad perasan. kalau nak harap kan i, memang start enjin terus jalan je. haha. my dad cakap bahaya tau diorang buat macam tu, sebab kalau ezos keta tersumbat, nanti dia akan mengeluarkan satu jenis gas ke dalam keta. gas monoksida ke apa tah, i pun x sure. tapi kalau i tersedut terhidu banyak2 bole Al-Fatihah yuuu.

herm. maybe diorang x puas hati kut sebab kena sound dengan my parent. tapi nak buat cemana. diorang nakal sangat tau. kesian i tengok owner ruma sebela. da 2 kali repair ruma diorang. bebudak ni gi pecahkan cemin tingkap, curi besi2 tingkap. haih.

tapi sekarang da ada orang nak rent ruma sebela. yay! i happy. xda la takut sangat lepas ni :D kalau x, bila my parent gi kl ke, tinggal i sensorang, memang i takut. haha. dasar penakut.

yang i sedih sekarang ni, malam tadi diorang telah melampaui batas! ada ke patut diorang gi curi kasut kasut i. benci benci! kasut sukan nike dengan high heel kaler putih yuuu. i sayang dedua tu. especially kasut nike. pestime yuuu i beli kasut sukan. semangat tau nak gi erobik dekat bukit serindit hari2! lepas ni x tau nak gi jogging pakai kasut pe. er pakai high heel bole x? t___t

ok la. i pun x tau knapa i gi update pasal bebudak skola ni dkt uolsss. haha. heidi, cepat puji i sekarang so that i bole berhenti membebel! :D

selamat hari raya uolsss!

11 comments:

asfz lily said...

as kat melaka!!
huwaa~

Nurul chumel said...

nurul pun kat melaka!

Heidi Shafiq said...

hahahha.. hey.. kelmarin aku naik bukit tu ngn sara pkai selipar je.. kitorang kene serbu ngn monyet sbb bwk mknan.. siot kan..

ween said...

asfz & nurul: uolsss, jemput la dtg ruma :)

heidi: aku rasa bkn sbb bwk makanan. monyet tu ingat sedara dia dtg kut? HAHA :D

imanshah said...

xbalik..kat ipoh je

Mila@Rimbun said...

salam aidilfitri ween

✿ CikCimi said...

kite pon kt melake.
:"(

intanurulfateha said...

eh, asal i bru pasan entry neh?
zzzzzzzzzzzz

bukudiarysofea said...

i pon baru pasan entry nih. peh sadis sara sadis =.="

smiley said...

kg dekat je ngan umah...tak rase pun feel balik kampung...hehe

regards,
Sofia Smiley

Ain Atika Zailani said...

kite beraya kat umah je...sedihhh=(