Monday, November 15, 2010

bukan HS :)

Salammm!!!




intro - nalia/nelly, klang, 21years young, student, kacak dan tuff.

perasaan - bercampur aduk. eksaited pasal first time neh update kat BLM. wohoo! bukan taknak update, tp asek ade problem occured bile aku nk add blog nih. Service Not Found katenyeeee! ohh, thanks to heidi shafiq pasal kasi pinjam account die. huhuhu. tapi mule2 bukak tadi aku konfius kejap pasal tak tau nak pilih. Nak update blog BLM ke nk update HS? HA HA HA (heidi, jage baekk blog lu!) :P


lokasi - aku skrg dah kembali ke pangkal jln. Insyallah kalo takde aral yg sebok nk melintang, diploma aku abes lah. Aku takde kat melaka dah. Brape kali aku nk ajak korg jumpe kat melaka aritu, tp asek lari plan je. Dgn exam nye, dengan study week nye. haihh. Tak caye tanye HS. huhu. Rinduuu korang!!


*********
imy guys!


to,

sis intan : sorry pasal slip muet aritu. nextime plan gathering lg okehhh! ohh ye, takmo sedih2 selalu eh. be generous to yourself sis. :)

heidi : thanks bro! ko nti kalo da dpt part time kat lorong haji taib tu roger aku eh! nk cube nasib lah nokks. :P

cimi & sara : korang! sumpah sampai arini aku konfius dgn korang! sape cimi, sape sara, sape aimi. konfius weh! muke same. dah lame aku pendam kan bende ni. aiyooo. korang, take care okehhhh! (:

asfz : takmo tension2 asfz. awk tu mude remaja bergetah lagi. nnti tension2, berkedot cpt. haaa.. tak tauu. hoho!


nurul : stay cute. kemslm kat B! :PP

ween : keep it up babyy. anda sangat bijak bermaen colour. :)

kakak butang : semoga anda berjaya dgn bisnes anda. saya nk domokun jugakk! hehe.

adik ana : kekalkn kecomelan anda ye. be good!

********

... Err, oke lah. tu je nk update. ape yg nak aku tekan kan kat sini. aku merindui kalian sume! :'(


Roger and Out!




lovelove,
nalia/nelly :)

7 comments:

Nurul chumel said...

thanx adikku nelly!
hangout jgn lupa ajak tau!nnt I ajak B oke!

Heidi Shafiq said...

hahaha... lepas ni mintak la utem nelly..

asfz lily said...

rrrrrrr....
mana dew tension >.<
(wat muka comel)
tenks nelly <3
rindu kamu ketat2!

aNn fArhaNaH said...

i luv ur header!!!!! cool monster!

intanurulfateha said...

heeee its oke nelly~
da lepas dah muet tuu :P

ween said...

baby! spam je blog heidi lps ni :D

bukudiarysofea said...

rogol jew blog HS tu nellyy...
aku cimi. muahahhaha