Sunday, November 14, 2010

Merapu pagi-pagi buta

Salam Reader's!~

hye u alls. lama sangat I tak post apa-apa dalam blog ni. Sementara mata I masih segar ni, I nak post sumthing oke. Segar ke? dah pukul 2.33 pagi kot. Orang lain dah syok membuta, I masih lagi melangok depan lappy.

Actually, I rindu dengan geng BLM. Even they alls tak rindu I. huhu. most of them semuanya student. Now they alls semua dah habis exam dan sedang syok bercuti kat kampung masing-masing. I je masih di Melaka. Bosan kot. Nasib baik chenta hati I yang seorang tu dah balik. Ada gak la orang nak teman ke sana ke mari. hehe.. :)

boring arr... Zzzzz..Zzz.. -.-
  

oke lah. I dah kekeringan idea ni. mata pun dah mula redup. wah! ayat tak tahan! baru taip sikit dah mengantuk. cis! anyway, u alls para readers yang baik hati ni, jangan lupa lah visit-visit kan diri u alls ke blog I oke. tak nak datang pun takpe. I tak paksa. (ayat merajuk lah tu konon-konon!)

Datang untuk mengeratkan sillaturrahim apa salahnya kan? so, jangan la segan, jangan la malu nak usher I. I tak makan orang la. I makan nasi. haha. sebab tu tembam macam dipam-pam. hak3!!~ 


oke. I stop dulu oke. jangan lupa datang ye. wah. macam invite orang datang kenduri kahwin! hik3! jangan salah faham. I kahwin lagi 8 tahun oke. doakan I ye! tata u alls!

6 comments:

Heidi Shafiq said...

kawen cpt2 la nurul..baru best..

Anitadahahs said...

BLM itu untuk LINGUISTIK MELAYU? ye?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nanti nurul jangan kawen kita belum kenal lagi

Nurul chumel said...

heidi: dia study lagi, cane nak kawen?

Nurul chumel said...

anitadahahs: BLM tu untuk Beautiful Little Monster lah..

Nurul chumel said...

brutalsolo: ohh. jom kenal. haha!!