Monday, November 1, 2010

Heidi Shafiq yang kacak tetapi low profile

Salam Readers~

Siapa tak kenal Heidi Shafiq? Beliau mempunyai banyak nama samaran. Antaranya Heidi Scofield dan juga Heidi Klum-tum. Heidi ni low profile. Dah lah low profile, hensem pulak tuh. Lagi-lagi sejak beliau potong rambut neh, perghhhh memang kacak wa cakap lu!

Beliau merupakan student UTEM yang di segani dan juga di kagumi. Keterampilan nya, ishh tak perlu di pertikaikan lagi. Beliau merupakan bakal engineer yang akan menggegarkan persada jurutera sedunia.

Heidi ni baik gila.
Kalau kiteorang kuar ramai-ramai,
mesti dia volunteer jadi cameraman.

Lepas tu suka belanja kami semua
makan dekat tempat mahal-mahal.

Ini lah kali pertama kami makan dekat Secret Recipe.
Ok mari ramai-ramai cakap;
Terima kaaaaaaasih Heidi!

Heidi memang penyayang. Ini lah cara Heidi tunjukkan kasih sayang beliau. Beliau tak suka show off. Sebab beliau berpegang pada prinsip hidup beliau. Agi idup, agi ngelaban.

Sekali lagi Heidi voluteer jadi cameraman kami.
Kami tak paksa pun tau!

Heidi Shafiq baik kan?
Sejuk perut ibu beliau mengandungkan beliau :)
Untung siapa dapat bersuamikan Heidi Shafiq ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok, I dah penat puji Heidi.
Tapi I ikhlas okeyh.
Hakhakhak~

So, bila you nak kenalkan I dengan adik you tuh?
Tak rugi you jadikan I adik ipar you tau! :)

Boleh kita berkekalan berkenalan?
Hiksss!


19 comments:

✿ CikCimi said...

hahaha.
apsal lagi advance nih.
ingat puji sebab ape la td.

Heidi Shafiq said...

cis.. nampak sangat kipas bontot.. taek puji ade makne disebaliknye..

intanurulfateha said...

@cimi

hahahha mesti lah
sape cpt die dpt maaa ;p

bukudiarysofea said...

kah kah !!
terbaik lah sis !!

intanurulfateha said...

@heidi

hi abg ipar
ai ikhlas tauuu puji u! ;p

intanurulfateha said...

@sara

hahahha well~~

Heidi Shafiq said...

siot kali ni u kenekan i kaw2..

ade ubi ade batas..
ade lori i langgar..!!

intanurulfateha said...

@heidi

wakakka

weh, sori ah
gurau jer
u sentap ke?
T__T

Heidi Shafiq said...

suke giler!!!

ni antara entry terbaik BLM.. tq intan.. rajin2 update lg.. hahaha...

intanurulfateha said...

@heidi

hhahahahha terbaek la sangat
nyesal puji u ;p

asfz lily said...

terbaekk!!

intanurulfateha said...

@asf

haha mekasih ;p

asfz lily said...

nak kenal dgn abgnya lah..
kah3 :D

Nurul chumel said...

wah.
heidi syafiq kacak?
apakah?

applemasam said...

wahwahwah...cm sedaaaap jekkk..
heidi xpenah nk amek gmba aku!
hmph!

Ana Farhana said...

wah heidi memang baik.......
intan... adik ye aku yg punye......:P

popo said...

ooo..ni time kuo kne rakam video n gambar ngan aku la nie yer..hahahahhaha

intanurulfateha said...

hahahahahahah

allia farhana said...

hahaa..
iklas tuu..ade makne..hahaha..