Friday, October 8, 2010

Burger Monster Singgit..!

Sebagai student yg ade wawasan kami memang alert dengan promosi makanan murah ni.. Nasib baik pagi tu aku dapat call.. "Arini Burger King ade wat promosi whopper juz singgit je.. pegi cpt while stock last.. die offer arini je.. kat KL ni dah panjang orang beratur..".. Pas habis FYP presentation aku ajak lagi 2ekor monster ni.. "woi.. arini bege king nak bayar zakat.. jom.." .. mereka terloncat2 gembira.. tengok dalam pic kat atas tu.. yang kiri tu sangat comel.. kahkahkah..

aku call monster lain sume xdpt.. mane korang pegi? ish3.. tipu je keje.. padahal tak call pun.. takde kredit.. kalau intan BLM ade skali mmg best ni.. aku nak suruh die beli banyak2.. pastu confirm2 die makan secubit je.. pastu yg lain tu boleh sedekah kat aku.. memang untung la bawak die pegi makan.. hahahaha.. korang kene ingat tu..

ini aksi rakus monster bersama burger.. sara BLM makan 3 bijik.. cimi BLM 2 bijik.. aku je makan sebijik.. bese la ikut sunnah nabi.. hahaha..

selepas menjadi gemuk.. mereka mengframekan diri dorang kat dinding The Jetty.. pastu kitorang kene kejar dengan manager The Jetty sebab panjat2 kat situ.. lintang pukang kitorang lari.. oke tipu lagi.. hehe..

lihat la senyuman seorang makcik di bawah cahaya neon.. manis tak?

kami akan meneruskan perjalanan lagi memburu makanan murah @ percume.. best sgt2 jadi student ni rupenye.. pasni sape pulak nak bayar zakat? call kami.. :)



.

5 comments:

intanurulfateha said...

pergh sedapnye
nk g bli lah japg
x kisah la klu bukan singgit pun harga die
kuikuikui~

Heidi Shafiq said...

intan kaye siot.. beli dua ye.. nak satu..

intanurulfateha said...

pinjam duet!

Nurul chumel said...

oke.
tak jeles.
haha!!~

✿ CikCimi said...

makcik?
siot.

heidi = atok.