Tuesday, October 12, 2010

How Are You My Beautiful Little Monsters?

hi intan.. hi ana.. hi nelly.. hi nurul.. hi xett.. hi sara.. hi cimi.. hi asfz.. hi ween.. how do you do guys?

lately ni aku dgr ramai monstah feeling down-tacing2-sentap-tertonggeng-depress-terberak-berbuih.. perlukan rawatan therapy ke? sian korang.. kuatkan semangat.. jangan layankan sangat perasaan tu.. banyak luangkan mase dengan orang sekeliling.. :)

well.. rindu nak berkumpul dengan semua ahli BLM.. aku rase dlm seminggu dua ni bleh la kite plan jumpe macam dulu.. kite discuss kat BLM punye fb.. sape yg blom join tu cpt add 'Beautiful Little Monster'.. kite buat kecoh kat page tu ok.. nak wat sesi luahkan perasaan pun bleh.. gua tak kisah.. yang penting korang hepi..

ahli BLM jangan segan2 nak update kat blog ni.. aktiviti korang sendiri pun bleh kasi update.. free2 je aku kasi.. ni blog kite bersame.. kalau malas nak tulis, letak sebijik gambar pun takde hal.. its alike we always keep in touch.. ouww.. bukan touch2 itu.. itu ta bole oke.. haha.. :)

anyway korg kene hepi slalu.. hepi jugak ! aku paksa ni.. hehehe.. :D




:)

7 comments:

Nurul chumel said...

hahahaha..
suda cukup happy belum?
:(

asfz lily said...

saya xhepi..fullstop..

intanurulfateha said...

sabtu.. lunch same..
oke?

✿ CikCimi said...

cimi off to kl diz weeknd plus nxt week punya weeknd.
=.="

bukudiarysofea said...

mee too ;)

ween said...

mee too! kalau mcm tu kita gather kt kl je la? haha :D

Ana Farhana said...

saya dah balik...jumaat....