Tuesday, October 5, 2010

Planning Monster Chumel

Salam Reader's!!~

hye u alls. sekarang ni, ramai monsters sedang sibuk mengulangkaji pelajaran. almaklumlah, exam dah around the corner. i sebagai monster chumel je yang yang tak busy langsung. cuma busy kerja je. itu pun tak yah kepoh-kepoh nak bawak balik rumah. hehe..

takpe monster-monster. u alls study elok-elok ye. nanti cuti sem kita hangout sama-sama oke? i plan nak pegi holiday. jom! kita plan cantik-cantik. pilih date and time yang sesuai. pastu kita wat photo shoot. oke tak? macam ni...


tapi yang ini kat shopping complex. next time ni kita pergi la pantai ke..air terjun ke..tempat yang ada scenery yang cun-cun. baru lah i boleh snap picture dengan penuh feeling. hak3!!~ amacam? oke tak? 


♥ Nurul chumel ♥


8 comments:

intanurulfateha said...

oke, nt plan laen k after abes xm! :)

Nurul chumel said...

orait bebeh!!~

Ana Farhana said...

yeye nak g jln...:)

bukudiarysofea said...

tgk kewangan mcmana !

Heidi Shafiq said...

err setuju ngn sara..

♥ Xett Hereen ♥ said...

nak ekot! besh!
oke, tgk kewangan dan masa ye.

huhu~
agak bz n cuti da habes.

dang~

>.<

ween said...

nak! i sedang cutiii :D

Nurul chumel said...

of coz la tengok kewangan..
i pun bukan banyak sangat ongkos nih..ehh xett, u ada plan sesuatu ngan b kan?nak jugak makan kek sama2..kita celebtare ea.. :))