Sunday, October 17, 2010

monster2 yang jarang ditemui tapi berada di tempat yang sama!!..

Salam monster2 sekalian.

Ini monster masih belajar dan monster2 di bawah juga belajar ditempat yang sama akan tetapi monster2 ini sangat jarang dijumpai.

SANGAT JARANG!!


kalo monster2 diatas amat jarang dijumpai,
untuk menjumpai monster2 ini amat..amatlah.....
*tak taw nak describe


heheh..
ini first tyme monster yang chumel ini bertemu dengan monster2 diatas, 
walaupon pertama kali kami bersua, keakraban kami bagaikan 1 family..
i love them so much!!

notakaki :: hanya gambar menjadi pengobat rindu ♥♥

bai ♥

asfzlily 

10 comments:

Nurul chumel said...

sangat touching!

asfz lily said...

rindu!! rindu!! rindu!!

Heidi Shafiq said...

slalu la lepak kt pusat siber.. aku slalu ade kt ctu.. :)
pc plg blkg skali.. :)

asfz lily said...

port lepak sayerr!!
tapi..
xpernah nampak pon kamu ponn~~!!

komputer saya ditengah2 dewan..
^__^

bukudiarysofea said...

port saya ade di dalam kelas SE pada isnin petang di FKe ! BK16. hahaha
dan hari selasa pagi pukul 11~

asfz lily said...

esok ada kelas SE x?
hehe..
mim alip lam sin..
agaga~

intanurulfateha said...

heidi, g lah ajak asz kuar
bwk dtg sini ;p

Ana Farhana said...

emmm...port lepak saya...
emmm depan sungai...

asfz lily said...

hehe..sis intan :)

sis ana, tenang kan depan sungai..dok atas batu tok bertapa..

✿ CikCimi said...

pc 278 279 280.
kami disini.
sile search.
:)