Friday, October 15, 2010

Monster Chumel Dah Mula Happy Balik!

Salam Reader's!!~

hey u alls! awat i tengok semua pakat nak bersedih hati bermuram durja ni? i tunggu jugak u alls update entry blog ni. tapi takde pun. huih. jangan la macam tu geng. senyum sikit?? buat muka chumel macam i boleh? pangggg!!! perasan lagi si Nurul nih! cukup-cukup lah tu.

oke u alls. i dah kembali bersemangat nak blogging ni. u alls yang tak semangat tu, meh i semangat kan! hiks!!~ bukan i takde problem. tapi i tak nak fikirkan sangat problem tu. semak kepala otak lah. 

hmm. on 19th October ni i ada semi-final untuk Legacy Idol tau. u alls kan tau i masuk karaoke contest tuh. hmm. tapi i tak practice satu haprak pun. dah la bawak dua lagu. lagu solo ngan lagu duet. huwaa!!!~~ siapa nak teman i pergi practice??cepat lah contact i ye u alls. semi-final will be held on the next Tuesday. i tak prepare ni. gelabah jugak.

ohh. before i terlupa, i nak inform dekat u alls. kan i ada dua blog. first blog and second blog. oke. for your info, i dah tukar address untuk second blog i tu. oke. comel tak nama ni..  http://nurulariefinlove.blogspot.com/ seindah tuannya kan? hahahaahah!!~ perasan lagi! 

wei korang! i rindu la nak lepak sama-sama. kalau u alls free esok, ajak la i keluar. i boring la. asyik pergi balik kerja je. rasa macam nak muntah! pangggg!!! mengada-ngada nya Nurul

dah la. puas i mengarut. u alls tak gelak jugak. meh i nyanyi satu lagi. siap bagi video clip lagi. huh! enjoy it! hahaha!!~


oke done! papai!!~

Lovely Monster, Nurul!!~

8 comments:

intanurulfateha said...

jom kuar esok! :)

Nurul chumel said...

jom2!!!~

asfz lily said...

saya plak xleh kuar esok =.=

✿ CikCimi said...

kat kl.
=.="

Heidi Shafiq said...

putera heidi pergi melawat istana beliau.. so wiken ni xde.. try msg xett, nelly, ween, intan n ana.. :)

asfz lily said...

putera membuat lawatan yek..haha

Nurul chumel said...

kami sudah hangout ptg td.
sy sedih tengok intan! :'(

ween said...

knapa dgn intan? :(